Slyším to jaro ve mně bít
cítím, jak život ve mně
chtěl by znít
A tak otáčím se s pokorou
těžké dny nechám
ať si jdou
Já sama sobě si jdu vstříc
již nehledám v nikom
co sobě si chci říct
že Žena s touhou tady jsem
že Láskou rozehřeji zem
že Srdcem svým pohladím rány
a Rty své přitisknu
k Těm
co nechtějí být taky samy