vyznání lásky
Tvé vyznání lásky
dojalo mě k slzám
celý svět v tu chvíli
padl mi až k nohám
Říkala jsem zasloužim si
tak bezmezně milovat
nebude to jen chvilkové
a budu zas chybovat
ale teď už vím
že stojiš za to úsilí
milovana každým dnem
to mi dodává tolik potřebné síly
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, šerý, vlnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)