*
Ne…
…ale…
Nene… NE!
Už tolikrát…
Jsem ti jen odpuštěním nevěr
Příliš stereotypní
Neřku-li …
Prásknutí dveřmi,
zazvonění tramvaje, klakson…
časové znamení
máloco končí takhle…
tak heterofonním akordem
nic se mi rozlilo hlavou
od ucha k uchu
a zas naštorc
a nějak to trvalo
nakonec
hm…
včerejší rohlík, mlíko
a já
jen rohlík nebyl kyselej