Anotace: co když zaklepe na mé dveře?
tebe-sebe-nebe-tebe-zebe-z nebe to je fuk!Mně se to líbííííí!!!!a šup tam s kilem-ať se práší za kočárem!:o)
06.03.2007 18:16:00 | Navire
No jo, sebe, nebe, tebe je takové laciné,ale co dneska není:))Jinak je to milé a dobře se čte...jdu na tu druhou novou....:) tajemný tuláku z Arles...jak to tam vůbec vypadá, je tam tak hezky jako když maloval Van Gogh???:))
27.02.2007 23:13:00 | Sunny
...copak o to...myšlenka pěkná...a vůbec, kdybys čekal na mě ;-))) ale víš co, viď... tebe-sebe- nebe-tebe...vymysli to líp ;-)
27.02.2007 17:41:00 | no