Oči zářícího mrazu
Souznících očí prudký žár
jistota má je ztracena
olovo nohou – temný dar
oblaka něhou nesena
Slzavá řeka v pokoře
neznámo hledá ve svém snu
i touha klesá do moře
za rosy rána – mlhy dnů
Nevšední krystal mámení
otočil pohled zasněný
mé lásky už si necení –
vyhasl jiskrou poslední