Anotace: ... vyznání ...
Miluji Tě A je to jako znovu žít
Osedlat koně z tarotové karty Vůz
Milovat se na Lido Le Nereidi
uprostřed Syrakus
Miluji Tě A je to jako příběh
přibitý ke křížům Nazarethu
když tlukot Tvého srdce
chci Ti odezírat ze rtů
Miluji Tě! I love you! Je T'aime!
Te amo! Ich liebe dich...
Jsi světlem na konci tunelů
A já dlaněmi v dlaních Tvých
...
Miluješ na všechny světové strany. A tak namlouvám si... že nevidomý nejsem v liščím koutě. Pěkně vystavěné verše, poetická architektko.
17.03.2019 22:17:15 | šerý
Děkuji Ti, Šerý... Po strašně dlouhé době zas miluji celým srdcem...ne jen tak na půl žerdi.
17.03.2019 22:33:14 | Jasmin de Paris