Anotace: věnováno...dvěma lidem...byl to spíš"pokus"...přiznám se,jeden rým navrhla kámoška,ale jinak je to moje práce:-)...ze své vůle bych ji sem asi nedala,protože mi přijde obyčejná,ale musím,ti dva lidé si to zaslouží:-)...
Tak tahle mi příjde trošku slabší, možná i omšelé rýmy. No, to říkám já, zrovna ta pravá :-D. Neber moje komentáře vážně, já už jsem taková ;)
03.04.2007 13:53:00 | Anit
Tak tahle mi příjde trošku slabší, možná i omšelé rýma. No, to říkám zorvna já, ta pravá :-D. Neber moje komentáře vážně, já už jsem taková ;)
03.04.2007 13:52:00 | Anit
Proč zbytečná ? Vždyť říkáš že si jí zaslouží , minimálně pro ně význam má nebo ne? :-)
01.03.2007 20:18:00 | jedam
Katuško... vždyť je nádherná, proč bys ji sem nedávala? A promiň... pokud Tě nestíhám číst... jsem moc přetížená v práci... a bude to trvat asi tak do prázdnin... (díky za Tvé milé návštěvy u mě) ;-)
27.02.2007 21:43:00 | Levandule