Anotace: ... příjemnou četbu, milý přátelé .. Váš Jean-Paul 16.12.2017
Povděčen jsem Ti osude milý
za dívku a onu chvíli,
kdy oblažil jsi její krásou svět,
dovolil jsi mi zřít ji a jí pět
blaha ódy radostí, díky Ti,
dlí v životě mém, s milostí
lásky doteky tělo hladí,
mne hřeje její krása mládí.
… osude milý, díky Ti.
… že osude díky? Skvělé a ze srdce "lásky doteky" přeji! Hezká milostná výpověď.
17.03.2019 23:38:55 | šerý
Milý kolego,
děkuji Ti opět za Tvůj komentář a stejně tak i za Tvé hodnocení básně jako takové.
Přeji Ti klidný týden plný jarní pohody.
Jean-Paul.
18.03.2019 16:16:02 | Jean-Paul Simon