Konec
Anotace: no, tak zas po nějaké době...ale: teeeda, asi začínám hořknout!!!..:D
Rty smáčené našimi lžemi,
zbytky snů na tvrdé zemi.
Roztříštěné kousky citu,
kouzlo v letmém okamžiku.
Síla v každé nové slze,
černé jizvy na obloze.
Tekutý žal v našich duších,
výkřiky hněvu, co slyšíš v uších.
Krystalky pravdy skryté v klamu,
zákony se mění v fámu.
Kapka vody v suchém moři,
keř, co ještě pořád hoří.
Hluboká rýha na tvojí tváři,
tma, co černočerně září.
Na jazyku svrbí pocit křivdy,
když se navždy mění v nikdy...
Komentáře (0)