Anotace: Venované pre mňa tomu najlepšiemu spevákovi na svete- Chesterovi Benningtonovi z Linkin Park.
Za mně ST. Moje angličtina je zatím ještě chabá, ale co jsem uměl přeložit bylo krásné. Už jsou to dva roky a 4 dny, co odešel ... V poslední době mně drží hodně nad vodou ... Opravdu hodně ...
Víc než si umí kdokoliv představit. A on to určitě vidí a je rád, že pomáhá činit druhé šťastnými i když tu bohužel není ... V našich srdcích zůstane navždy ... Byl to skvělý muž ... opravdu skvělý ...
24.07.2019 18:17:01 | Jean-Paul Simon