Děkuji
Anotace: Děkuji že jsi, že jsi vše a že podporuješ společnou cestu
Sražení do kolen prachem se dusíme
trápení a bolesti přichází a my snášíme
Džíme směr a doufáme v světlo
tak stále jdem i když se temno sneslo
Potkáme přátelé, lásky a anděle
pomůžou, podpoří, posunou a dál jdeme vesele
Má láska přítel i motivace Beruško jsi ty
samozřejmě že i láska
co na cestu vždy posvítí
S tebou dávám cestu i všechno zlé
s tebou již žití není mdlé
Děkuji za tvé bytí a tvou přízeň mi
jediná má byt cíl může být vzdálený
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, vlnka
Komentáře (0)