Vůně cigaret

Vůně cigaret

Anotace: -

 

Vůně cigaret

 

U tiché záře Tebe na dálku

setrvám verši hudby věčné touhy,

jež vnořil Osud v bílou obálku,

v níž rty Tvé šeptají mi něhu duhy.

Cigaret parfém Tvých nedopalků

milence zmámí stříbrem lehké šmouhy,

jež kouřem stvoří tichou Rusalku,

když v mysli její zůstanu jen druhý.

 

Autor ARNOKULT, 25.03.2019
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Frr, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí