Světelná víla
Anotace: další do mé sbírky L'amour
V pohádkách tančí
na zelených lukách
má zlaté vlasy
divné krásy
a pomněnkové oči
jahodové rty
a fialkovým dechem
květy otevírá.
Vnadné tělo
se vírem světla točí
sylfida z řecké báje
i duše všehomíra
růžovoprstá Eós
stříbrná Večernice
přichází do snů těm,
již dosud v zázrak věří,
že jednou múzu lásky
naleznou u svých dveří
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)