Finanční
.
Znám ženy tak půvabné až
se lekají svojí krásy
Jako by něco půjčeného dávno
mělo být vráceno
A co je půjčené nemůže být pod cenou
i kdybys na to měl vybrat
všechny kasy
Do rtů se vejde
lusknutí prstů na rajsu
Do řas večerní vítr v obilí
A co se vtěsná
co jsme pozbyli
Za co bys vyhodil
všechny prachy ?
.
.
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, jitoush, Lighter, vlnka, šerý, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (3)