hlavolam
Lásce se meze nekladou
neztrácí inspiraci
bývá laskavá
i pro legraci
za starých časů byla vážená
dnes je jen nestála zkažena
plno slibů vyznání citů
pak velký klam
kde kdo podlehne
pak výčitky
vždy těžký hlavolam
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Cappp, vlnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)