Souznění očí?
Už slyšíš kočku v dálce láskou vzdychat,
kde malý pejsek nese vlastní srdce,
až tam kde pláče bleděmodrý achát,
co hledá lásku zcela bez průvodce?
U konce času můžeš nedodýchat
vzdech květin vůně jara na zahrádce,
kde tóny očím hrají několikrát
u srázu trýzně světa, kde jsme krátce.
Z kraje jsem doufal v jarní krajíc optimizmu. A hle, jak záhy okoral. Pěkná,zeleno-šedá.
27.03.2019 00:18:47 | šerý
Děkuji. Samozřejmě je Láska vždy především "na dálku" - jakousi "metafyzikou" "antén". Je to z reality. Neuvěřitelný osud. Smrt syna (tragická - v horách), šlechtičtí předkové z Ruska (utekli 1917). Ona ženská postava existuje. Zná mne (ze streamu o Atlantidě) - já ji neviděl. To co tu Blbec Kult předvádí je strašná "magie". Ten rozměr smrti je tam stále - ale právě on dává všemu něco zcela protikladného k "lehké" renesanční stanci (oktávě).
27.03.2019 00:49:08 | ARNOKULT