Hromnice
Jako svit bílé svíce,
v bouřích tak časté jsou,
zažehlé večer na hromnice
klečím ti u nohou.
Blesky křižují mé tělo,
v bouřích tak časté jsou,
dohasla teď moje svíce,
mrtví se milovat nemohou.
Uhaslou teď moji svíci,
snažím se znovu zažehnout,
tvé srdce je již na petlici,
nemůžeš prominout.
Komentáře (0)