Nelitovat
Když sovy jdou spát,
to venku začíná svítat.
Je chvíle, tak akorát,
touhy své, přepočítat.
Když sovy jdou spát,
v posteli láska se budí.
A chce se dávat i brát...,
zahřívat srdce, když studí.
Když sovy jdou spát,
v peřinách uvízne snění.
Ten kdo se nebojí hrát,
lehce jej, v skutečné změní.
Když sovy jdou spát
a den si roztáhne křídla.
Můžeš jen nelitovat,
že v tobě láska se vzhlídla.