Některá slova kazí jinak pěkný svižný přirozený jazyk: nadbytečné "tam" v první sloce. "hořkost spolykej" je úplně mimo. "Já zůstanu tu stát" změnit slovosled a vynechat "šansonový" v názvu neboť to zavádí.
Překvapivě zabírá to "ach" v poslední sloce, takové rizikové citové slovo a vyšlo. Z toho se zdá že hrdinka neplácá, nýbrž mluví upřímně o něčem.
30.03.2019 19:26:16 | Karel Koryntka
Karel Koryntka: Děkuji za připomínky, nicméně slovo "tam" je v první sloce významově důležité, stejně tak jako název: Šansonový... Pokud se trochu orientujete v těchto skladbách (například i v písních Hany Hegerové), jistě víte, že mají podobný spád. Totéž platí tím pádem i pro daný slovosled. :)
05.04.2019 10:37:34 | Vesnodomka58
"hrdinka neplácá" za to Vy "fundovaný kritik" opravující text svým neomylným
"renomovaným" instinktem ano****:-(*
31.03.2019 01:25:31 | Frr