Vzbudila se nová múza
když už jsem ji nečekala
Připadám si jako lůza
"vzbudila se NOVÁ" je trochu protimluv. Spala a nyní je vzhůru, takže vůbec není nová. Tyhle jemnosti zvlášť u kratičké věci musí sedět přesně. Úmysl je podle všeho dobrý (chválím) jen hledat výstižnější slova.
09.04.2019 09:36:05 | Karel Koryntka