V arabskej kaviarni
Anotace: Sedeli pri stole čo nad ním obraz visí. Ujedali z lásky a pili kompromisy
Sedeli pri stole v bohémskom pohodlí
dva smutné osudy aby sa dohodli
V arabskej kaviarni tlmená hudba znie
sedeli pri stole hľadali zmierenie
Každý sa raz začas nevery dožije
nepoznáš milencov od členov mafie
keď rozum aj hlavu láska ti opúšťa
pri káve, pri čaji všetko sa odpúšťa
V arabskej kaviarni neplatíš podnájom
milenci sú tu vždy spojení navzájom
sedia tu pri stole láska, hnev, nevera
na lásku nelásku len diabol zomiera
Keď láska vám srdce pomaly opúšťa
pri stole v polotme všetko sa odpúšťa
v arabskej kaviarni tlmená hudba znie
tam všetci milenci hľadajú zmierenie
Sedeli pri stole od zimy do jari
nad nimi krúžil dym z voňavej cigary
pri káve pri čaji hľadeli na krízu
dva smutné osudy hrali na remízu
Sedeli pri stole čo nad ním obraz visí
ujedali z lásky a pili kompromisy
Komentáře (8)
Komentujících (8)