Moc za pomoc
Já nechtěl moc
za každou probdělou noc.
Mě stačilo málo,
tobě se to příliš zdálo.
Pro tebe 24/7, třeba celou večnost,
k dispozici budu, stačí mi jen vděčnost.
Ale tobě se to zdálo moc
chtít vděcnost za pomoc.
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)