Einsteinovská
jestli jsem se do Tebe zamiloval
předtím nebo potom
co jsem Tě políbil
nemohu určit:
při rychlostech blízkých rychlosti srdce
přestává fungovat
lineární lyrika
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: Kyška, Iva Husárková, Jenda P., Frr, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)