TVŮJ SEN
Anotace: Krásné sny princezny
Jemně se zachvělo
když dotkl jsem se lehce,
tvé tělo zachtělo…
k mému se přitulit,
….něžně a hebce.
Aby se schovalo
hřálo se v náručí,
aby se nebálo
a bylo v bezpečí.
Držím tě na prsou
snem s Tebou procházím
a potom nad ránem
….potichu odcházím
Komentáře (2)
Komentujících (2)