Anotace: ... něco z nové pozitivní tvorby ... velmi spontánní báseň, psána jedním dechem ... a to doslova ... Nechť Vás zahřeje svými slovy u srdce, milí přátelé. Váš Jean-Paul 24.2.2019
Omnia vincit amor – Nade vším vítězí láska.
Kam kráčí štěstí dní,
bych rád prodlel s ní,
slyšel anděla hlas,
by pohladil mi vlas,
tím zřel tváře nach,
však mám o ni strach.
Dím Ti, drahá, zůstaň,
zaliji polibky Ti dlaň,
mé srdce věrně chraň,
by nezbyla z něj pláň.
Tvým křídlům anděla věren,
vždy zůstaneme jako jeden ...
... navždy ...
Jean-Paul S.
P.S. ... Nulla dies sine linea ...
Pěkně vyvedené vyznání. Láska z ceníku hodnot.
17.04.2019 19:27:39 | šerý
Milý kolego, děkuji Ti za Tvoje upřímné hodnocení mnou zhmotněných citů a emocí. Jsem nesmírně rád, že se Ti tato báseň libí. ;-)
17.04.2019 22:19:53 | Jean-Paul Simon