Vlasy mi šediví a brada prokvétá,
cítím se jako host na vlastním karu...
Ještě mi chvíli hraj... já budu poéta,
Ty bílá vlaštovka v posledním jaru.
Je hezká Františku, ale znám Tvou tvorbu a tuto Ti prostě neuvěřím... na Tebe až moc odevzdaná:)
18.04.2019 22:51:50 | Malá mořská víla
Jsem unavenej, Vílo...
19.04.2019 09:26:51 | vrbák
Tož se neštvi synečku
nalé sobě sklénečku
k vatře, vodě ulož kosti
vodpočiň si...
Do sytosti
P.S. to tě radí ta pravá chichichi
my na té Moravě moc dřeme:(
19.04.2019 18:24:15 | Malá mořská víla