Anotace: ... 22.2.2019
Vita non est vivere sed valere vita est.
Život je víc než být naživu.
Jsi důvod proč žiji,
jsi důvod proč pěji,
dík Tobě já se chvěji,
náručí štěstí kryji.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?