Rozchod
Toužím po tobě...
..pro tvou věrnost, lásku a doteky..
Chybí mi...
..... tvé divoké oči, nápady a objetí.
Potřebuji tě....
....potřebuji tě celého u sebe..
ráno snídat, večer usínat, v noci se líbat.
Chci s tebou kráčet životem...
...ať mě zahřeješ a rozproudíš krev v žílách.
Vrať se mi...
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)