Tornádo myšlenek
hlavou mi víří
Střípky z nich zachytím
a vidím tvou tvář
Tvůj pohled plný lásky
A strachu
Odrážejícího ten můj
Dvě zranitelné duše
Riskující novou bolest
Pro naději společné budoucnosti
Plné štěstí a něžnosti
Mám spoustu otazníků
Pár pochybností
A čím dál menší strach
Ale chybí mi tvůj dotek
A hlas
A přítomnost
Kéž to dopadne
Lépe než kdy dřív či poté
Pro nás oba