v mých představách
slyším tlukot jeho srdce
harmonicky sladěný
s bublajícím tepem v žilách
neznám niternější pocit
než smyslně pootevřené rty
na horké pulzující žíle
vnímat vůni kůže
ochutnat ji špičkou jazyka
pocítit slast
velkou milost lásky
dojetím nedýchat
jen děkovat Bohu
mít plné srdce něhy
obejmout tělo tak těsně
splynout
v souznění