Snění
Jako překvapena láskou
jako omámená touhou ,
jako poraněna steskem
sama sedím tu a sním.
O tvých krásných očích,
které našly si mě v dáli.
O rukách tápajících ve tmě,
které poznaly svůj cíl.
O horkých polibcích
po kterých se i zima mění v jaro,
a něžných vyznáních
co znějí mi teď v uších
jako tóny snů.
Sním o chvílích s tebou
na které se nezapomíná!
Komentáře (3)
Komentujících (3)