Chci lásku takovou jak z románů,
která najednou to srdce probudí,
které spalo snad sto let
než ho pravá láska k životu probudila
Chci lásku upřímnou a ne tu,
která je falšovaná a z Tvého srdce nevycházející
Chci lásku s trochou citu,
která se úplně celá nabízí
a své srdce věnuji tomu,
koho vím, že miluji
Chci lásku se sladkou vůní,
do bezvědomí mě omámí
a pak se cítím jak zdrogovaná
Chci lásku křehkou a něžnou jako květinu,
proto se s ní opatrně zacházet musí
Chci lásku, co ohněm poznamená,
v mém srdci mě pokaždé rozžhaví
Žádám vlahý polibek na má ústa,
ten ví, co od Tebe chci
Pokud je třeba, mohu Ti předložit důkaz
mé pravé lásky, ze které chci každý den pít
Chci s Tebou stoupat ke hvězdám
a přitom snít o našem životě
Přeji si, abychom tu zůstali oba
a nikdy se naše cesty nerozdělili
Ta láska, na kterou jsem čekala,
je upřímná a ve Tvém srdci skryta
Chci lásku takovou jakou jsem si přála mít,
o které jsem vždycky snila
Je to VŽDY o dvou-fázové energii. Dej a dostaneš. Jen najít zdroj.
26.04.2019 22:42:51 | šerý
ten zdroj se někdy těžko hledá a ten kdo hledá, ten vždy najde:-) děkuji za Tvá slova, velmi potěšila
27.04.2019 09:46:23 | Misha
Milá Vílo Lásky,já Ti přeji aby jsi tutéž Lásku pociťovala od toho, koho miluješ.... :)ST*)
27.04.2019 13:43:06 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA