Anotace: ... 11.12.2017
… v oblacích
Blíže pojď, drahá má, by srdce Tvé pookřálo,
to jež štěstím samým v oblacích kdys vlálo,
na city mé smyslně, jemně a dlouze hrálo,
však poddati se lásce mé se jen bálo,
od těch chvil srdci zmatku se proto dlouze kálo.