Anotace: ... 12.12.2017
… kročeje vizí
Nohy mé jsou stále jako cizí,
neposlušny kročejí mých vizí,
v dál přeji si, by mne a vize nesly,
chmury starostí by z kadeří mi klesly.
S vírou v lepší bolestně s nimi máchám,
ztuhle, v křečích, vše co takto jimi páchám,
jest ku prospěchu mne a drahé mé lásce,
však bolest těla a srdce vždy halím v masce.
https://www.youtube.com/watch?v=goeOUTRy2es
Pěkné i s bonusem "Maďarské rapsodie."
03.05.2019 21:35:59 | šerý
Děkuji Ti, milý kolego. Maďarskou rapsodii mám velmi rád. Tu můžu pořád. :-)
03.05.2019 22:20:41 | Jean-Paul Simon