Dnes chtěl bych ti dát
hezký den za to že jsi
den o něco krásnější
protože tebe mám rád
To vlasně chci každý den
bys byla šťastnější
veselá o něco silnější
bys žila svůj sen
Tak krásné ráno
polibek a pohlazení
nových nadějí narození
a o zábavu postaráno