Mám Tě rád
Jsi mou krásnou orchidejí
kterou nesmím utrhnout
i když se mi dlaně chvějí
nemohu tě obejmout.
Čistou krásu neobejmeš
pokud ji chceš zachovat
pomalu si před ní sedneš
a zašeptáš ji: ,,mám Tě rád´´.
Přečteno 517x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, J.Karasová, BaZiNgA
Komentáře (2)
Komentujících (2)