Anotace: ...
Letíme spolu
pod námi
svět barev
plný slunce
lásky
však nedává
záruku
k přežití
přesto držím Tě
stále nad zemí
noc krátká
zdá se mi
a kapky
derou se
zpod víček
a řeky se mění
v oceán
omývajícím břehy
kde budeme
každý
stát sám...