skok do neznáma
bez dechu
dírou v hlavě
kudy plují duhoví delfíni
pamatuji si
tvé oči zakleté do skla
dva cizinci
vypalující díru do mého srdce
netuším, co mám říkat
netuším jak
…se opět vznést, abys byl šťastný
v čase
kdy zhasneš světla
barvy oceánů zazáří
obarví oči tím
co v nich chybí
propadáš se do mě
držím tě za ruku uvnitř sebe
chvěji se
pociťuji
strach z lásky