Procitáš z blouznění
jsi trochu zmámená
po nočním mazlení
hladím Tvá ramena.
Líbám Tě na šíji
lehce se tetelíš
z Tebe se napiji
pozdvihám svoji číš.
Nektarem rozkoše
notně jsem roztoužen
v pohybu roztočen
do Tebe naklíčen.
A pak Tě hladím
po hebkém těle
ještě Tě svádím
tak neotřele.
..a kdyš se tulíš
pod moje křídla
mou vášeň tlumíš
aby sis zdřímla.
A já se dívám
na Tvoje vnady
o Tobě snívám
a teď jsi tady.