Obnošená
Anotace: zamilovaná a filozofická
každá cesta je zvláštní...
obnošená vesta...
má stovky částí...
a láska, je právě ta jediná ze sta
která tě nutí...zamyslet se
říct si, že rozum..je blázen
a srdce je divoká karta
říct si-pojd, jdeme-ty a já
říct si-své srdce do tvých dlaní dám...
s tím ti dávám sebe...
Komentáře (2)
Komentujících (2)