Přiznání
když noc
do srdce se vkrádá
a poslední světlo
je to z pouličních lamp
vždy láska bez něžností strádá
a ty nejsi Bond a já?
já nejsem vamp . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
U Bonda a vampa, u těch bych něhu zrovna nehledal. Něha je jak křehkost. V hlasu a prstech. Jo, dnes vzácné zboží a s krátkou zárukou. Pěkná piďi báseňka. Jsem u Tebe rád.
14.05.2019 13:22:21 | šerý