Na chodníku vzkaz
na chodníku vzkaz
a pod ním moje jméno
zpráva že k lásce je již
nakročeno . . .
na chodníku křídou
šípem přišpendlené
tvoje tlouklo pro mne
a mé?
víš
na chodník vzkaz
než bouřka by ho smyla
já kratičkou zprávu dnes
napsala bych že srdce mé
jsi tenkrát zdvih´
a já to tvé
jen lehce
překročila . . .
Je mi to líto
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Pěkně poeticky zpracované motto.
Po chodníku, jak po molu lásky. Nejlépe dotýkat se bosí.
17.05.2019 20:42:25 | šerý
karbaníkům vypadl ze hry srdcový král..jduse podívat jestli mi nepřistál na parapetu...:-D*
17.05.2019 10:44:30 | Frr
Hezký závěr:)
17.05.2019 08:42:47 | Ragnell
i počasí dnes pláče nad nenaplněnou láskou... krásná :-))
17.05.2019 07:24:36 | Iva Husárková