Rty své máčím v Tvých
oči se nám lesknou
hladím Tě po pažích
Ty má krásná Vesno.
Bohyně stvořená
pro jarní milování
květenou zdobená
s vůní horských plání.
Kopce broskvový
tyčí se z hrdé hrudi
nektar cukrový
co hřeje a pak studí.
Vstřícnost doteků
když objevujem taje
vlhkost na mechu
a láska co v nás zraje.