nech mne u sebe celou noc
budu spát ve tvé kuchyni duší
po zavírací době
tak něžně unylá
blízko tebe
tam narůstají sny
každý je uměleckým dílem
tancem zvonkoher mojí mysli
šepotem andělských hlasů
slyšíš je též
než slunce vystoupá po nebeských schodech
vím, co ti pošeptám já
v těsném objetí
toužícího snu
Andílku, už dlouho jsem od Tebe nic nečetla a toto mě doSTalo. Je to nádherné.
17.05.2019 19:13:14 | Titanie