Začátek
Anotace: Každý den je nová šance
Každý sen je rukopis tvých iluzí
z kuchyně kde rád bych tiše spal
Vyčerpat lednici přání neohrozí
rád moc bych se s tebou smál
Den prostírá plátno nové jen pro paletu tvou
nekaž si dojem včerejší hořkostí
Myšlenky nemají rozum, jenom řvou
s pocitem křivdy, někdy se zlostí.
Den taky teprve startuje z připravené pozice
nemá nic společného se svým starším příbuzným
Já miluju tě velice
Jsi příběh o kterém si sním
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Kapka, Šípková Růženka
Komentáře (2)
Komentujících (2)