Vyznání
Anotace: co bych si přála
Až vyschnou slzy v očích mých
až ústa přestanou se smutkem chvět
chtěla bych lásko za tebou jet
Jet jako kdysi kdykoliv, kamkoliv
jet se svou láskou za tebou
Slyšet zase rychlých kol hukot
a svého srdce tlukot
Chvět se a těšit na tvé dlouhé políbení
na tvůj radostný a milý hlas
být v tvém náručí šťastná zas
nikdo mi tě nesmí brát
Vím co mi budeš chtít říct
Neměla jsi nikdy odejít
Mám tě rád
Přečteno 406x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Marten, Iva Husárková, Jan Urban
Komentáře (0)