zřekni se
Zřekni se lásky
jestli to dokážeš
zřekni se duše
které nepřikážeš
aby byla jako řeka
kterou velký pramen protéká
co je rozbouřený a hluboko jest
silný vždy zítra i dnes
stejně jako cit co je krásný
přesto bolestný a k srdci vzdálený
v útrobách našich těl
žhnouci a mávivý
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: vlnka, mirecek, Iva Husárková, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)