Po ránu zpěv
Anotace: Po ránu zpěv je předzvěstí interních pocitů které ten den přijdou
Na stromech slova, po ránu zpívají
ptáčci k nim ze rtů na pomoc letí
Společně z výšky na svět se dívají
vzpiklenci tajní, prokletí
Na nás teď také ódu pějí
pletou si co lze a co se nehodí
Opatrnosti brzdy chybějí
může to mít i výhody.
Každý sám ve své mlhovině
hledáme se navzájem
sněním o své druhé polovině
již zcela jsem ted omámen
Má polovina světa duše i těla
jsi ty beruško milovaná
Snad jsem to cos chtělas
iluze ze snu malovaná
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Kapka, Iva Husárková
Komentáře (0)