S Tebou ke hvězdám
Milování s Tebou je jak stoupat ke hvězdám
pak pádem padat dolů,
ústa rozesmát,
být navždy spojeni a spolu.
Vášeň sdílet polibky,
lehkost pírek něhy,
vlnit prsty Tvé křivky,
počítat Tvé pihy.
Jen dotek horkých rtů,
jak paprsků slunce,
co rozzáří i tmu,
jen lehce, lehounce,
abychom byli skryti.
Komentáře (1)
Komentujících (1)