Trápím se trápím
Anotace: vyznání pro jednu milou doktorku...
Jako voda co se třpytí, jako vůně, kterou cítím, vnímám tě a slyším.
Tvůj úsměv v bílém plášti, dvě oči, které září, tak milá, půvabná jsi.
Jsi denni světlo v slunce pláči, jsi ta, kterou znám teď radši.Můj sen teď tobě patří.
Jsem smutný a jen se trápím, neznám konce snu, co ti vyprávím.
Komentáře (0)